ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) είναι ανώνυμη εταιρεία με σκοπό τη διαχείριση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η Εταιρεία ανήκει κατά 100% στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΠ) ΑΕ, που δεν ανήκει στον δημόσιο τομέα.
περισσότερα
 

e-publicrealestate.gr
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί αξιοποίησης ακινήτων στoν ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr. Στους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του Ιουλίου, καθώς και στους προσεχείς του Σεπτεμβρίου, πωλούνται ακίνητα για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Η αξιοποίηση ακινήτων μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών προσφέρει ευρύτερη προβολή των ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσέλκυση περισσότερων αγοραστών, ταχύτητα, απλές διαδικασίες, διαφάνεια και όφελος για το Δημόσιο. Πρόθεσή μας στην ΕΤΑΔ είναι στο www.e-publicrealestate.gr να προβάλλονται τα ακίνητα του Δημοσίου και να αξιοποιούνται τόσο μέσω μίσθωσης, όσο και μέσω πώλησης, προσφέροντας σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο την ευκαιρία να αποκτήσουν ακίνητα διαφόρων χρήσεων.

Το www.e-publicrealestate.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής της ΕΤΑΔ και είναι ο πρώτος ιστότοπος ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό τόπο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ Α.Ε.), που αποτελεί τον διαχειριστικό βραχίονα του κράτους για τη δημόσια ακίνητη περιουσία.

Το όραμα της νέας Διοίκησης για την ΕΤΑΔ Α.Ε. συνοψίζεται στην μετεξέλιξη της Εταιρείας σε επιτελικό φορέα διαχείρισης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας με σκοπό την δημιουργία αξίας για τον ιδιοκτήτη, τον Έλληνα πολίτη, την ενεργή συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας και την αξιοποίηση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του δημοσίου για την κάλυψη των στεγαστικών του αναγκών και την βελτίωση των χρηματοοικονομικών ροών της εταιρείας.

Κεντρικός στόχος της νέας Διοίκησης είναι η διασφάλιση της δημόσιας περιουσίας και η μετατροπή της σε ενεργό στοιχείο εθνικού πλούτου.

Σε κάθε περίπτωση, βασική μέριμνα της νέας Διοίκησης είναι η διαχείριση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας, του σύγχρονου εθνικού πλούτου της χώρας, να συνδεθεί με ένα Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο και δείκτες παρακολούθησης της προόδου αξιοποίησης.

Πρόθεσή μας είναι η ταχεία ανασυγκρότηση της ΕΤΑΔ, ώστε να αξιοποιηθεί η εμπειρία και η κρυμμένη παραγωγική δυναμική του προσωπικού της, που προέρχεται από όλες τις εταιρίες διαχείρισης και αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας που συγχωνεύτηκαν, με διαφάνεια, δικαιοσύνη, συγκεκριμένες διαδικασίες, ιεραρχημένες προτεραιότητες και σαφείς στόχους.

Επιζητούμε τη συναίνεση του Πολίτη, που πρώτα τον αντιμετωπίζουμε ως ιδιοκτήτη της δημόσιας ακίνητης περιουσίας και σε δεύτερο επίπεδο ως πελάτη /αντισυμβαλλόμενο και, σε κάθε περίπτωση, ως υποκείμενο Δικαίου. Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ  της ιστοσελίδας μας είναι σε ετοιμότητα και στη διάθεση όλων των πολιτών.
 
Γεώργιος Τερζάκης
Διευθύνων Σύμβουλος ΕΤΑΔ Α.Ε.
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

 

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  | ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Διοργανώστε τις εκδηλώσεις σας στις εγκαταστάσεις της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαθέτει ακίνητα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα που προσφέρονται για κάθε είδους εκδήλωση (εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, συναυλίες, δεξιώσεις κ.α). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο για τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο: 2103339459
Φαξ: 2103339458
Mail: amark@etasa.gr