ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΕΤΑΔ Α.Ε.) είναι ανώνυμη εταιρεία με σκοπό τη διαχείριση, ανάπτυξη, εκμετάλλευση και αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Η Εταιρεία ανήκει κατά 100% στο Ελληνικό Δημόσιο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών. Ειδικά για ακίνητα κυριότητας ΕΟΤ, εποπτεύεται και από το Υπουργείο Τουρισμού.
περισσότερα
 

e-publicrealestate.gr
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί αξιοποίησης ακινήτων στoν ιστότοπο ηλεκτρονικών διαγωνισμών της ΕΤΑΔ www.e-publicrealestate.gr. Στους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του Ιουλίου, καθώς και στους προσεχείς του Σεπτεμβρίου, πωλούνται ακίνητα για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Η αξιοποίηση ακινήτων μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών προσφέρει ευρύτερη προβολή των ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσέλκυση περισσότερων αγοραστών, ταχύτητα, απλές διαδικασίες, διαφάνεια και όφελος για το Δημόσιο. Πρόθεσή μας στην ΕΤΑΔ είναι στο www.e-publicrealestate.gr να προβάλλονται τα ακίνητα του Δημοσίου και να αξιοποιούνται τόσο μέσω μίσθωσης, όσο και μέσω πώλησης, προσφέροντας σε όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο την ευκαιρία να αποκτήσουν ακίνητα διαφόρων χρήσεων.

Το www.e-publicrealestate.gr σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Τμήμα Πληροφορικής της ΕΤΑΔ και είναι ο πρώτος ιστότοπος ηλεκτρονικών διαγωνισμών ακινήτων στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη.
 

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΔ.

Η “Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου” Α.Ε. (ΕΤΑΔ), στην σημερινή της μορφή, είναι μια Εταιρία νέα, με καινούργιους στόχους και προοπτικές, αλλά συνάμα με τη συσσωρευμένη εμπειρία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση των τριών Εταιριών που συγχωνεύτηκαν μέσα στο 2011, της ”Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα” Α.Ε., της “Ολυμπιακά Ακίνητα” Α.Ε. και της ΚΕΔ Α.Ε.

Το 2012 ήταν για την ΕΤΑΔ χρονιά ριζικής αναδιοργάνωσης, αναθεώρησης Καταστατικού, Κανονισμών και ελεγκτικών μηχανισμών, ολοκλήρωσης της οικονομικής και λειτουργικής ενοποίησης, Στρατηγικού Σχεδιασμού. Κυρίως οργάνωσης, σχεδόν εξαρχής, των λειτουργιών της μεγαλύτερης Εταιρίας κρατικού real estate της Χώρας μας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο νέο της ρόλο ως ο μοναδικός διαχειριστικός βραχίονας της “ιδιωτικής” ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Το 2013 είναι χρονιά υλοποίησης του σχεδιασμού και των στόχων μας. Προτεραιότητές μας είναι η εξυγίανση του χαρτοφυλακίου ακινήτων και συμβάσεων και των επιχειρηματικών μονάδων, καθώς και η αναβάθμιση των διαδικασιών διαχείρισης και αξιοποίησης των ακινήτων του Δημοσίου. Με διαφάνεια, με αξιοπιστία και σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, θέτουμε υψηλότερους στόχους, προσφέρουμε στην επενδυτική αγορά μέσω διαγωνισμών δέσμες ποικίλων ακινήτων, τακτοποιούμε παθογένειες του χαρτοφυλακίου ακινήτων, αξιοποιούμε πόρους του ΕΣΠΑ, προωθούμε ενέργειες Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, μέσω του θεσμού των ΣΔΙΤ.

Πάντα με σεβασμό στο περιβαλλοντικό και το πολεοδομικό ισοζύγιο, πάντα με γνώμονα τη διαφάνεια στις διαδικασίες, τη συναίνεση και ικανοποίηση λογικών αιτημάτων τοπικών κοινωνιών, τη συμβολή στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Με απόλυτη επίγνωση ότι η αποτελεσματική διαχείριση και η αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου αποτελούν Εθνική προτεραιότητα, ειδικά σε τούτη τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Χώρα.
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Έναρξη: 17/04/2014
Λήξη: 05/05/2014
[Κλειστή]
 • 17.04.2014
  Δημόσια Διαβούλευση Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού με τίτλο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΤΑΔ»
  Λήψη αρχείου
 • 17.04.2014
  Έντυπο υποβολής ερωτήσεων-διευκρινήσεων για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΤΑΔ»
  Λήψη αρχείου
 • 17.04.2014
  Παράρτημα σύμβασης για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΤΑΔ»
  Λήψη αρχείου
 • 17.04.2014
  Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνή Διαγωνισμού με τίτλο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΤΑΔ»
  Λήψη αρχείου

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Διοργανώστε τις εκδηλώσεις σας στις εγκαταστάσεις της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαθέτει ακίνητα και εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα που προσφέρονται για κάθε είδους εκδήλωση (εκθέσεις, συνέδρια, ημερίδες, συναυλίες, δεξιώσεις κ.α). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο για τις ανάγκες σας.

Τηλέφωνο: 2103339459
Φαξ: 2103339458
Mail: amark@etasa.gr